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아츠&미디어

'미카엘 셰프가 선보이는 불가리아 가정식' Bulgarian Home Cooking Introduction by Chef Michael

  • 조회수 18
  • 행사기간 2020.07.03 - 2020.07.03
  • 등록일 2021.04.20
한-불가리아의 수교 30주년을 기념하여 개최된 전시 '불가리아의 글자-유럽의 알파벳'의 온라인 연계 프로그램으로 한국에서 불가리아 음식을 소개하는 셰프이자, 방송인으로 활동하고 있는 “셰프테이너” 미카엘 아쉬미노프의 불가리아 가정식 레시피 영상을 공개합니다.

치즈, 채소를 활용한 “샵스카 샐러드”, 요구르트로 만든 “여름철 보양식 “타라토르 수프”를 중심으로 먹음직스러운 다진고기 요리와 파프리카 밥까지! 특유의 새콤하고 감칠맛 있는 불가리아 음식은 한국인도 부담 없이 즐길 수 있답니다. 그럼 즐겁게 감상해주세요.

The KF is glad to present to you a video by well-known Bulgarian “cheftainer” Michael Ashminov who regularly introduces traditional Bulgarian food to the Korean public. “Bulgarian Home Cooking Introduced by Chef Michael”, is released in conjunction with the KF Gallery’s current exhibition, “The Letters of Bulgaria – Alphabet of Europe”, which commemorates the 30th anniversary of the establishment of diplomatic ties between Korea and Bulgaria.

In our video, Chef Michael introduces ingredients and recipes to help you create Bulgarian homemade dishes by yourself. From “Tarator Soup,” a cold yogurt soup that’s perfect for summertime, and “Shopska Salad,” made with cheese and vegetables, to delicious meat and rice dishes, there is sure to be a dish that’ll be to your liking. Enjoy watching our video!